Başkan Candaroğlu Gençlik Kampı’nda Kamp Ateşini Yaktı

14 Ağustos 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği geleneksel gençlik kampı, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Mustafa Candaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kampta, gençler hem eğlenceli vakit geçirdi hem de önemli deneyimler kazandı.

Arnavutköy Belediyesi’nin gençlere yönelik düzenlediği ve geleneksel hale gelen gençlik kampı, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Kamp alanında gerçekleştirilen etkinlikler ve samimi atmosfer, katılımcı gençlere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, gençlik kampına yaptığı ziyaretle bu önemli etkinliğe destek verdi.

Ziyaret sırasında gençlerle yakından ilgilenen Başkan Candaroğlu, onların görüşlerini dinledi ve düzenlenen çeşitli aktivitelere katıldı. Gençlerin sportif ve sosyal faaliyetlerle dolu dolu bir kamp geçirmelerini sağlayan etkinlikler, Başkan Candaroğlu’nun katılımıyla daha da renklendi.

Kamp ateşinin yakılması, ziyaretin en dikkat çeken anlarından biri oldu. Başkan Candaroğlu, bu geleneksel ritüeli gerçekleştirerek gençlerle birlikte kampın ruhunu canlandırdı. Ateşin etrafında toplanan gençlerle sohbet eden Candaroğlu, bu tür etkinliklerin gençlerin sosyal becerilerini geliştirmelerine ve birbirleriyle kaynaşmalarına büyük katkı sağladığını belirtti.

Başkan Candaroğlu, gençlerin kendilerini ifade edebilmeleri ve sosyal hayata daha güçlü bir şekilde katılabilmeleri için bu tür etkinliklerin önemine değindi. Arnavutköy Belediyesi olarak, gençlere yönelik projelere her zaman öncelik verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Candaroğlu, gençlere desteğin devam edeceğini vurguladı.

Ziyaretin sonunda, gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Candaroğlu, kamp boyunca edindikleri deneyimlerin onların geleceğine olumlu katkılar sunacağını dile getirdi.

Spor HABERLERİ