Çocuklara Ücretsiz Yüzme Kursu

12 Ağustos 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri ve yüzme öğrenmeleri amacıyla “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında, ilçede iki adet açık alan yüzme havuzu kuruldu. Bu havuzlardan biri Bolluca ARGEM binası otoparkında, diğeri ise Hadımköy İstasyon Meydanı’nda yer alıyor.

4-12 yaş arası çocukların katılımına açık olan yüzme dersleri, deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Çocukların güvenliği için gerekli tüm önlemler alınarak düzenlenen bu etkinlik, aileler tarafından da büyük ilgi görüyor. Arnavutköy Belediyesi, çocukların sportif gelişimlerine katkı sağlamak ve yüzme bilmeyen kalmaması için bu tür projelere devam edeceğini belirtti.

Spor HABERLERİ