Çınarlarımızın Yanındayız

12 Ağustos 2024 Pazartesi

AYEM, yaşlılarımızın sosyal hayata daha aktif katılımını sağlamak amacıyla çeşitli hizmetler sunuyor. Gündüz bakım hizmeti, yaşlılarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaç duydukları desteği sağlamak için tasarlandı. Merkezde sunulan bu hizmetler arasında, sağlık takibi, sosyal etkinlikler, günlük bakım ve rehberlik hizmetleri yer alıyor. Yaşlılarımız, AYEM’de aldıkları bu hizmetler sayesinde hem fiziksel hem de psikolojik olarak destekleniyor.

Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Aygenli, AYEM’de hizmet alan vatandaşlarımız ile sıcak bir çay sohbetinde buluştu. Aygenli, büyüklerimiz birebir ilgilenerek onların belediye hizmetleriyle ilgili düşüncelerini ve taleplerini dinledi. Sohbet esnasında, AYEM’in sunduğu hizmetlerin yaşlılarımızın günlük yaşamlarına olan katkısı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, belediyenin kendilerine sunduğu destekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, beklentilerini ve önerilerini de paylaşma fırsatı yakaladılar. Aygenli, sohbette AYEM’in yaşlılarımıza sunduğu bu hizmetlerin önemine dikkat çekerek, Arnavutköy Belediyesi olarak her zaman çınarlarımızın yanında olduklarını belirtti. Katılımcılar da AYEM’in hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür buluşmaların devam etmesini arzu ettiklerini ifade ettiler.

Bu tür etkinlikler, Arnavutköy Belediyesi’nin sosyal hizmetlerdeki öncülüğünü pekiştirirken, yaşlılarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların bir parçası olarak öne çıkıyor. AYEM, ilerleyen dönemlerde de benzer etkinliklerle çınarlarımızı bir araya getirmeye devam edecek.

Sosyal HABERLERİ