Arnavutköy'deki Okullara Yeni Bir Çehre

11 Ağustos 2024 Pazar

Arnavutköy'deki okullar, yaz tatili boyunca Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yeni eğitim sezonuna hazırlandı. Belediye ekipleri, okulların dış cephe boyamalarını yenileyerek ve okul bahçelerine oyun alanları ekleyerek, çocuklar için daha estetik ve eğlenceli bir ortam oluşturdu. Bu kapsamda yapılan çalışmalar, hem öğrencilere hem de öğretmenlere daha ferah ve güvenli alanlar sunmayı hedefledi.

Yapılan yenileme çalışmalarıyla, okul binalarının dış cepheleri modern ve canlı renklerle boyanarak hem estetik bir görünüm kazandırıldı hem de binaların dayanıklılığı arttırıldı. Ayrıca, okul bahçelerine kurulan oyun grupları ile çocukların fiziksel aktivitelerini destekleyecek alanlar oluşturuldu.

Gerçekleştirilen bu çalışmalarla, Arnavutköy Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarının fiziki koşullarını iyileştirerek, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim almasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.