Turizm Zabıtaları Göreve Başladı

07 Ağustos 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, Karaburun sahilinde vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni bir hizmet başlattı. Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Turizm Zabıtaları, sahil boyunca denetim ve bilgilendirme faaliyetleri yürüterek, hem yerli hem de yabancı ziyaretçilere yönelik hizmet vermeye başladı.

Bu yeni hizmet kapsamında, Turizm Zabıtaları Karaburun sahilinde devriye gezerek, çevre düzeni ve temizliğin korunmasına yönelik çalışmalar yapacak. Ayrıca, sahilde izinsiz ticari faaliyetlerin engellenmesi ve sahil kullanıcılarının güvenliğinin sağlanması da bu ekibin sorumlulukları arasında yer alıyor. Turizm Zabıtaları, ziyaretçilere rehberlik hizmeti sunarak Karaburun’un turistik değerlerini tanıtacak ve herhangi bir olumsuz durumda anında müdahalede bulunacak.