Başkan Candaroğlu’ndan Çocuklara Söz: 15 Günde Halı Saha Tamamlandı ve Hizmete Açıldı

06 Ağustos 2024 Salı

Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlerden birinde çocukların yoğun talepleriyle karşılaştı. Geleceğin sporcuları olan gençler, Başkan Candaroğlu'ndan bir halı saha yapımı isteğinde bulundu. Çocukların bu isteklerini büyük bir samimiyetle dinleyen Başkan Candaroğlu, onların taleplerini geri çevirmeyerek, halı sahanın 15 gün içerisinde tamamlanıp hizmete açılacağı sözünü verdi. Bu açıklama, çocuklar arasında büyük bir sevinç yarattı.

Sözünü tutan Başkan Candaroğlu, yoğun çalışmalar sonucunda halı sahayı tam da belirttiği gibi 15 gün içerisinde tamamlayarak çocukların hizmetine sundu. Sahada çocuklarla buluşan Başkan Candaroğlu, ilk maçı da çocuklarla birlikte yaptı.

Başkan Candaroğlu'nun bu hızlı ve etkili müdahalesi, ilçede büyük takdir topladı. Özellikle gençlere ve çocuklara yönelik projelere verdiği önemin bir göstergesi olarak değerlendirilen bu adım, Arnavutköy halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Spor HABERLERİ