Sağlık Filosu Yenilendi

05 Ağustos 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, sağlık hizmetlerinde önemli bir modernizasyon adımı atarak, Nişantaşı Hastanesi ile iş birliği kapsamında sağlık filosunu yeniledi. AYEM bünyesinde yer alan 3 ambulans, kapsamlı bir yenileme sürecinden geçirilerek, modern tıbbi donanımlarla güçlendirildi. Bu yenilik, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların hasta nakil işlemlerinde daha güvenli ve konforlu bir hizmet sunulmasını sağlayacak.

Modern tıbbi donanımlarla donatılan bu yeni ambulanslar, Arnavutköy’de acil sağlık hizmetlerinin etkinliğini artıracak.

Arnavutköy Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda gerçekleştirdiği bu yenilikle, toplumun her kesimine en yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor.

Sosyal HABERLERİ