Arnavutköy Belediyesi
Yaz Spor Okulları’mızda 4 Bin Öğrenci Eğitim Alıyor

Yaz Spor Okulları’mızda 4 Bin Öğrenci Eğitim Alıyor

01 Ağustos 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları, çocuklarımıza yönelik ücretsiz olarak her yıl farklı branşlarda eğitim veriyor. Arnavutköy Belediyesi’ne ait modern tesislerde gerçekleştirilen eğitimler, öğrencilerin hem becerilerini artırmak hem de eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.4-14 yaş aralığındaki 4 Bin öğrenci, Arnavutköy'ün çeşitli bölgelerindeki 8 farklı tesiste sunulan eğitimlerle, yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı buluyor. Toplamda 10 farklı branşta sunulan eğitimler, çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Hafta içi iki seans şeklinde düzenlenen derslerde öğrenciler; futbol, basketbol, voleybol, yüzme, karate, jimnastik, güreş, okçuluk, futsal ve kickboks gibi popüler spor dallarında eğitim alıyor.

Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve bu yetenekleri daha da geliştirmeleri için özenle planlanan programlar, aynı zamanda onlara sporun disiplin, azim ve takım çalışması gibi değerlerini kazandırmayı hedefliyor.

Bu yılki Yaz Spor Okulları'nda çocuklar, hem eğlenip hem de öğrenmenin keyfini çıkarıyor. Farklı spor branşlarında aldıkları eğitimlerle yaz tatilini dolu dolu geçiren öğrenciler, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurarak sosyal çevrelerini de genişletiyorlar. Arnavutköy Belediyesi, çocuklara yönelik bu tür etkinliklerle, genç nesillerin sağlıklı, aktif ve bilinçli bireyler olarak yetişmesine büyük bir katkı sağlıyor.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?