Arnavutköy Belediyesi
Doğru Tercih İçin Öğrencilerimizin Yanındayız

Doğru Tercih İçin Öğrencilerimizin Yanındayız

26 Temmuz 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise öğrencilerinin en doğru tercihi yapmaları için tercih çadırı kurdu. Öğrencileri merkezi sınavlara ücretsiz olarak hazırlayan ARGEM öğretmenleri, öğrencilere en doğru üniversiteye yönlendirmek için rehberlik hizmeti sunuyor.

En Doğru Tercih için

Rehber öğretmenleri, sınavı geride bırakan öğrencilerin puanlarına göre en doğru tercihi yapmaları için ön bilgi veriyor. Öğretmenler, öğrencilere yetenek ve ileride istedikleri meslekler doğrultusunda yol gösterirken, onların kafasındaki soru işaretlerini de gideriyor. Üniversite için tercih yapacak öğrenciler Cumhuriyet Meydanı’na kurulan çadırda ve aynı zamanda Hadımköy ve Bolluca ARGEM şubelerinde ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti alabiliyor. Tercih çadırı, ilçedeki tüm öğrencilere hizmet veriyor.

Öğrenci Memnuniyeti Ön Planda

Sunulan rehberlik hizmetleri, öğrenciler ve ailelerinden büyük takdir topluyor. Öğrenciler, tercih süreçlerinde aldıkları destek sayesinde daha bilinçli ve kendilerine en uygun üniversite ve bölümü seçtiklerini belirtiyorlar. Özellikle rehber öğretmenlerin, öğrencilerin yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre yönlendirme yapmaları, memnuniyet oranını artırıyor. Öğrenciler, danışmanlık hizmetlerinin kendilerine büyük bir güven sağladığını ve geleceklerine dair endişelerini azalttığını ifade ediyorlar.

Arnavutköy Belediyesi olarak, gençlerimizin en iyi eğitimi alarak geleceklerine emin adımlarla ilerlemeleri için her zaman yanlarındayız. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerimizin en doğru tercihi yapmalarına yardımcı olmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?