Arnavutköy Belediyesi
Polis Akademisi ve BESYO Yolculuğunda Gençlere Sportif Destek

Polis Akademisi ve BESYO Yolculuğunda Gençlere Sportif Destek

22 Temmuz 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi olarak gençlerimizin sürekli yanında olarak, onları geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Spor Okulu'muzda düzenlediğimiz Pomem (Polis Meslek Eğitim Merkezi) hazırlık kursunda eğitim gören öğrencilerimizden 12'si, zorlu sınavları geçerek POMEM'de eğitim almaya hak kazandı.

Hazırlık kursana katılan öğrencilerden Serhat Albayrak, ‘’ "Belediyemizin sağladığı bu kurs sayesinde hayalimdeki meslek olan polislik için büyük bir adım attım. Eğitmenlerimize ve Arnavutköy Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Bu kurs sayesinde sınavlara hem fiziksel hem de mental olarak çok iyi hazırlandım."dedi.

Başarılı öğrencilerden Ahmet Şahin ise, ‘’ Burada sadece spor eğitimi almadık. Hocalarımız bizleri psikolojik olarak da sınavlara hazırladılar. Belediyemize bizlere sağlamış olduğu imkanlar için teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Belediye olarak gençlerimizin eğitimine ve geleceğine yaptığımız yatırımlar, POMEM hazırlık kursumuzun yanı sıra, BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) hazırlık kursu eğitimleriyle de devam ediyor. Gençlerimize yönelik bu tür eğitim programları, onların kariyer hedeflerine ulaşmalarına büyük katkı sağlıyor.

Başarı gösteren öğrencilerimizle gurur duyuyor ve onların her zaman yanında olacağımızı bir kez daha vurguluyoruz. Arnavutköy Belediyesi olarak, gençlerimizin eğitimine ve geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz.
 

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?