Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy'de Birlik ve Beraberlik Ruhu: 3 Ton Aşure Dağıtıldı

Arnavutköy'de Birlik ve Beraberlik Ruhu: 3 Ton Aşure Dağıtıldı

19 Temmuz 2024 Cuma

Birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü münasebetiyle Arnavutköy Belediyesi, Taşoluk Yeşil Camii, Arnavutköy Merkez Camii ve Hadımköy Merkez Camii önünde namaz çıkışı kurulan stantlarda, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Etkinlik kapsamında Arnavutköy Merkez Camii önünde yapılan aşure dağıtımına katılan Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek aşure ikramında bulundu. Başkan Candaroğlu, yaptığı açıklamada, ""Öncelikle tüm Müslüman aleminin Muharrem ayını tebrik ediyorum. Mevlam bu ayda ülkemize, vatanımıza, ilçemize ve İstanbullumuza birlik, beraberlik ve bereket versin. Bizler Arnavutköy Belediyesi olarak her yıl Muharrem ayında olduğu gibi aşuremizi kıymetli hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Güzel bir cuma gününde Arnavutköylü hemşerilerimizle birlikte cumamızı eda ettik ve merkez meydanımızda aşuremizi paylaştık. Ben Arnavutköy'ümüze ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde nice aşure günleri temenni ediyorum" dedi.

Vatandaşlar, aşure dağıtımı dolayısıyla Arnavutköy Belediyesi'ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin sosyal dayanışmayı güçlendirdiğini belirttiler. Aşure dağıtımına katılan çocuklar ve aileler, etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadı.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?