Arnavutköy Belediyesi
Yaz Kur’an Kurslarına Anlamlı Ziyaret

Yaz Kur’an Kurslarına Anlamlı Ziyaret

19 Temmuz 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, ilçemizdeki camilerde Yaz Kur’an Kurslarına katılım sağlayan çocukları ziyaret ederek onlara ikramlarda bulundu. Bu anlamlı ziyaretler sırasında çocuklarla sosyal etkinlikler gerçekleştirip onların hayalindeki Arnavutköy hakkında konuşmalar yaptı.

Ziyaretler kapsamında çocuklarla yakından ilgilenen belediye yetkilileri, onların eğitim süreçlerine dair bilgi alırken, çeşitli etkinliklerle de moral ve motivasyon sağladı. Çocuklar, bu etkinlikler sayesinde neşe dolu anlar yaşadı.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın manevi eğitimine destek olmayı sürdüreceğiz” dedi. Belediye olarak, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaretlerin, toplumun her kesimine ulaşma hedefiyle devam edeceği vurgulandı.

Çocuklar, etkinliklerde hayal ettikleri Arnavutköy’ü anlatarak, belediye yetkililerine beklentilerini ve önerilerini iletme fırsatı buldu.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?