Başkan Candaroğlu STK Temsilcileriyle Buluştu

18 Temmuz 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, derneklerle olan ilişkilerini güçlendirmek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, ilçedeki dernek başkanlarıyla kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Programa Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Aygenli , Muhtarlık İşleri Müdürü Erol Aslan ve çok sayıda dernek başkanı katıldı. Programda, derneklerin karşılaştığı sıkıntılar ele alındı ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Candaroğlu, derneklerin sosyal hayatın önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, belediye olarak derneklere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. "Derneklerimiz, toplumumuzun birlik ve beraberliğini güçlendiren, kültürel ve sosyal faaliyetlerle ilçemizin gelişimine katkı sağlayan önemli kurumlardır. Bu nedenle, yaşadıkları sorunları dinlemek ve birlikte çözümler üretmek bizim için büyük önem taşıyor," dedi.

Dernek başkanları toplantıda sıkıntılarını dile getirdi. Ayrıca, derneklerin daha etkin bir şekilde faaliyet gösterebilmeleri için belediyeden beklentilerini aktardılar. Başkan Candaroğlu, bu sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını ve derneklerin daha iyi koşullarda çalışmalarını sürdürebilmeleri için desteklerin artırılacağını belirtti.

Başkan Candaroğlu’ndan Derneklere Müjde

Toplantının önemli bir bölümünde Başkan Candaroğlu, derneklere yönelik iki müjdeyi açıkladı. İlk olarak, belediye olarak derneklere sosyal gezi imkanı sunacaklarını duyurdu. Bu geziler, dernek üyelerinin sosyal ve kültürel açıdan zenginleşmesini sağlamak amacıyla düzenlenecek. İkinci olarak, derneklerin faaliyetlerini daha rahat yürütebilmeleri için yer tahsisi yapılacağını belirtti. Bu yerler, derneklerin toplantı, etkinlik ve diğer faaliyetlerini gerçekleştirebileceği alanlar olarak hizmet verecek.

Başkan Candaroğlu'nun bu açıklamaları, dernek başkanları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Dernek başkanları, belediyenin kendilerine verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, karşılaşılan sorunların çözümünde belediyenin katkılarının büyük olduğunu ifade ettiler.

Toplantıda, dernek başkanları çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini paylaştı. Başkan Candaroğlu, toplantı sonunda tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti.

Sosyal HABERLERİ