Arnavutköy Belediyesi
Karaburun’da Eğlence Dolu Yaz

Karaburun’da Eğlence Dolu Yaz

08 Temmuz 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, yaz şenlikleri kapsamında Karaburun sahiline dev bir aqua park kurdu. Vatandaşların yoğun ilgisini çeken bu aqua park, 3 Temmuz- 4 Ağustos tarihleri arasında halkın hizmetinde olacak.

Arnavutköy Belediyesi tarafından yaz şenlikleri kapsamında kurulan aqua park, 5-12 yaş grubu çocukların kullanımına uygun olarak tasarlandı. Çeşitli su kaydırakları, dalga havuzları ve çocuk oyun alanları ile donatılmış olan park, minik ziyaretçilere unutulmaz bir yaz tatili deneyimi sunuyor.

Güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulduğu parkta, uzman cankurtaranlar görev yapacak. Karaburun sahiline kurulan bu dev aqua park, 3 Temmuz- 4 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak hizmet verecek. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aqua park 11:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Arnavutköy Belediyesi, yaz şenlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikler ve projelerle çocuklara keyifli bir yaz dönemi yaşatmayı hedefliyor.

Detaylı bilgi ve güncel etkinlik takvimi için Arnavutköy Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?