Arnavutköy’de Geri Dönüşüm Seferberliği

27 Haziran 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, çevre koruma çalışmalarında önemli adımlar attı. Her hafta toplanan tonlarca ambalaj ve tekstil atığı geri dönüşüme kazandırıldı.

Arnavutköy Belediyesi, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığını sürdürdü. Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Müdürlüğü, haftanın altı günü boyunca yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüttü.

Her hafta, 47.000 kg ambalaj atığı ve 4.000 kg tekstil atığı toplandı ve geri dönüşüm sürecine kazandırıldı. Bu çalışmalar, sadece çevreyi korumakla kalmayıp, aynı zamanda kaynakların verimli kullanımını da destekledi.

Arnavutköy Belediyesi, Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Müdürlüğü’nün etkin çalışmaları sayesinde, ilçede atık yönetimi ve geri dönüşüm konusunda önemli adımlar attı. Vatandaşlar da bu konuda duyarlı oldu ve geri dönüşüm kumbaralarını aktif olarak kullandı, ilçenin çevresel sürdürülebilirliğine büyük katkı sağladı.

Bu bağlamda, Arnavutköy Belediyesi, çevre dostu projelerini sürdürerek, geleceğe daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe bırakma hedefiyle çalışmalarını sürdürdü.

Çevre HABERLERİ