Arnavutköy Belediyesi
ABİM’den İstihdama Büyük Destek

ABİM’den İstihdama Büyük Destek

26 Haziran 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM), 2024 yılının ilk altı ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerle, iş arayan vatandaşlara önemli destekler sunmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren ABİM, yerinde istihdam modeli ile dikkat çekti.

ABİM, gerçekleştirdiği faaliyetlerle, ilçede iş arayan vatandaşlara önemli destekler verdi. Sıradan bir istihdam merkezi olmanın ötesinde, vatandaşlarına kariyer hedeflerine uygun destekler sundu. Bu kapsamda, iş arayanlara geniş bir yelpazede hizmet veren ABİM, vatandaşların İŞKUR kayıtlarının yapılması ve güncellenmesi süreçlerinde etkin rol oynadı ve birçok kişinin iş bulmasına katkı sağladı.

ABİM'in bu süreçte gerçekleştirdiği toplu iş görüşmeleri ve işverenlerle olan bağlantıları sayesinde, pek çok vatandaş yeni iş fırsatlarına erişti. SMS bilgilendirme hizmetiyle de iş arayanlar, en güncel iş ilanlarından haberdar edildi.

İlçe de yaşayan vatandaşlara istihdam olanakları sağlama konusunda da başarılı olan ABİM, 3.081 kişiyi işverenlere yönlendirdi ve 552 kişinin istihdam edilmesine yardımcı oldu.

Vatandaş memnuniyetine büyük önem veren ABİM, geri bildirimler doğrultusunda hizmetlerini sürekli olarak iyileştirdi. Vatandaşların taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunarak, iş arama ve istihdam süreçlerinde onların yanında oldu.

ABİM’den hizmet alan vatandaşlar hizmetten memnun olduklarını dile getirerek, “Aldığımız destekten çok memnunuz, Belediyemizin böyle bir hizmet vermesi biz vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağlıyor, Belediyemize teşekkür ederiz. ’dediler.

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi, vatandaşların kariyer hedeflerine ulaşmalarında destek olmaya devam edecek ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürecektir.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?