600 Çocuk ARGEM’le Kur'an Öğreniyor

24 Haziran 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, gençlerin dini ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla önemli bir eğitim programına imza attı.

Arnavutköy Gençlik ve Eğitim Merkezi (ARGEM) tarafından organize edilen Kur'an-ı Kerim eğitimleri, Bolluca ve Merkez ARGEM şubelerinde başladı. Programa katılan 600 öğrenci, bu yaz boyunca hem dini eğitim alacak hem de çeşitli sosyal aktivitelerle keyifli zaman geçirecek.

Eğitim programı kapsamında, öğrenciler sadece Kur’an-ı Kerim öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda haftalık geziler, çocuk oyunları ve çeşitli sosyal aktivitelerle de buluşacak. Bu sayede öğrencilerin dini eğitimlerinin yanı sıra, sosyal gelişimleri de desteklenecek.

Kurs sonunda, başarılı öğrencilere çeşitli ödüller verilecek. Dereceye giren öğrencilere tablet ve sürpriz hediyeler takdim edilecek. Bu ödüller, öğrencilerin motivasyonlarını artırarak, eğitim süreçlerine daha istekli ve azimli bir şekilde katılmalarını sağlayacak.

Eğitim HABERLERİ