İhtiyaç Sahibi Ailelerimizin Yanındayız

20 Haziran 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, ilçedeki hayırseverlerin bağışladığı kurban etlerini ‘’Hediye Et’’ kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Arnavutköy Belediyesi, ilçedeki hayırseverlerin bağışladığı kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak bayramın paylaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdi. “Hediye Et” kapsamında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, belediyenin sosyal yardımlaşma çalışmalarındaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İlçede yaşayan hayırsever vatandaşlar, ‘’Hediye Et’’ kapsamında kurban etlerini Arnavutköy Belediyesi’ne bağışladı. Belediyemizin sosyal yardımlaşma ekipleri tarafından titizlikle toplanan ve hijyenik koşullarda muhafaza edilen kurban etleri, daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırlandı.

Belediye ekipleri, bağışlanan etleri bayram boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı. Etler, özel olarak hazırlanan paketler içinde, hijyen kurallarına uygun şekilde teslim edildi. Bu süreçte, belediye personeli tarafından vatandaşlarla birebir görüşmeler yapılarak dağıtımın en etkili şekilde gerçekleştirilmesi sağlandı.

Arnavutköy Belediyesi’nin bu girişimi, sadece ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmekle kalmadı, aynı zamanda toplumda dayanışma ve paylaşma kültürünü de pekiştirdi. İlçedeki hayırseverler, kurban bağışlarıyla topluma katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşarken, yardımların yerini bulmasında emeği geçen belediye çalışanları da bu anlamlı etkinlikte önemli bir rol oynadı.

Sosyal HABERLERİ