Arnavutköy Belediyesi
Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklar Temizleniyor

Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklar Temizleniyor

05 Haziran 2024 Çarşamba

Kurban Bayramı öncesinde Arnavutköy Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda, ilçede bulunan mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirildi. Mezarlıkta biriken dikenli otlar, ekipler tarafından titizlikle temizlendi.

Arnavutköy Belediyesi, vatandaşlardan gelen mezarlık temizlik ve bakım şikayetlerini dikkate alarak harekete geçti. Mezarlık bakımından sorumlu olan İBB’ye defalarca şikayetlerini ileten Arnavutköy Belediyesi, İBB’nin ilgisizliğine karşı kendi imkanlarıyla çözüm üretmek zorunda kaldı.

Vatandaşların tepkisini dikkate alan Arnavutköy Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, ilçe genelindeki mezarlıkların bakım ve temizliğinin gerçekleştirilmesi için talimat verdi. Hummalı bir çalışma sonucunda, Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mezarlıklardaki otları temizledi, genel bakım ve düzenleme yapıldı.

Bayram süresince de vatandaşların gönül rahatlığı ile ziyarette bulunabilmesi mezarlıklarda gerekli önlemler alındı.

Belediyemizin Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği bu kapsamlı temizlik çalışmaları, vatandaşların bayramı huzur içinde geçirmelerine katkı sağlarken, mezarlıkların genel görünümünü de iyileştirildi.

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?