Mahallelerde İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

12 Haziran 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde sivrisinek ve haşere sorunlarına karşı geniş kapsamlı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, mahallelerde düzenli olarak ilaçlama yaparak halk sağlığını korumayı hedefliyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan haşere ve sineklere karşı cadde, sokak ve parklarda ilaçlama çalışması başlattı. Veterinerlik Hizmetleri Bürosu tarafından oluşturulan ilaçlama ekipleri, cadde, sokak, dere yatakları ve bataklık bölgelerde haftanın yedi günü ilaçlama çalışmasını sürdürecek.

‘’BELEDİYEMİZ SAYESİNDE YAZ AYLARINI RAHAT GEÇİRİYORUZ’’

Belediyenin ilaçlama çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Belediyemizin düzenli ilaçlama yapması sayesinde yaz aylarını daha rahat geçiriyoruz." şeklinde görüş bildirdi.

Belediye yetkilileri, ilaçlama çalışmalarının periyodik olarak sürdürüleceğini ve mahalle sakinlerinin herhangi bir sorun yaşamamaları için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Çevre HABERLERİ