Arnavutköy Belediyesi
Kozlar Tema Parkı’nın Temeli Atıldı

Kozlar Tema Parkı’nın Temeli Atıldı

31 Mayıs 2024 Cuma

Toplamda 26 bin metrekarelik alandan oluşan Kozlar Tema Parkı’nın temeli Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu tarafından atıldı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ilçenin sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacak olan Kozlar Tema Park projesinin temeli törenle atıldı. Temel Atma Töreni’ne Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Başkan Mustafa Candaroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplamda 26 bin metrekare bir alanda inşa edilecek olan Kozlar Tema Park, vatandaşlara çeşitli olanaklar sunarak bölgenin sosyal ve rekreasyonel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Proje kapsamında, 15 bin metrekarelik tema park, 400 araçlık otopark, 900 tezgâhtan oluşan kapalı pazar alanı, kafe ve restoran, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, scooter ve kaykay parkı gibi pek çok aktivite alanı yer alacak.

Arnavutköy’ün merkezi konumunda bulunan Kozlar Tema Park, ilçe sakinlerinin rahat nefes alacağı ve sosyalleşeceği, yeşil alanları ile stres atacağı bir mekân olacak. Bunun yanında ilçenin otopark ihtiyacının da önemli bir kısmı karşılanacak. Ayrıca sokak pazarlarının ilçe genelinde kapalı pazar alanlarına taşınmasıyla daha modern ve keyifli bir alışveriş imkânı sağlanacak.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, törende yaptığı konuşmada, “Bu proje ile ilçemize sadece bir park değil, aynı zamanda sosyal bir yaşam alanı da kazandırmış olacağız. Vatandaşlarımızın daha kaliteli zaman geçirmesi, yeşil ile daha fazla hemhal olması için çalışıyoruz,” dedi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?