Arnavutköy Belediyesi
Yeni Kapalı Pazar Alanı Hizmete Açıldı

Yeni Kapalı Pazar Alanı Hizmete Açıldı

31 Mayıs 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar alanı, Perşembe günü itibarıyla kullanıma açıldı.

İlk tezgahların kurulduğu pazar alanında vatandaşlar, modern ve konforlu bir ortamda ilk alışverişlerini gerçekleştirdiler. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alana inşa edilen Anadolu Mahallesi Meydan ve Kapalı Pazar Projesi kapsamında, daha önce açık alanda kurulan Perşembe Pazarı, kapalı pazar alanına taşındı.

Geniş ve ferah pazar alanı, hem alışveriş yapanların hem de tezgah sahiplerinin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Vatandaşlar, kapalı alan sayesinde hava koşullarından etkilenmeden rahatça alışveriş yapılabilecek.

Otopark ve Trafik Sorununa Çözüm

Yeni pazar alanının bir diğer önemli özelliği ise otopark olarak da kullanılabilecek olması. Bu sayede, açık alanda araçların oluşturduğu araç yoğunluğu azalacak ve bölgedeki trafik sorununun çözümüne katkı sağlanacak. Pazar günleri dışında kalan zamanlarda otopark olarak hizmet verecek olan alan, hem alışverişe gelen vatandaşlar hem de çevre sakinleri için büyük bir kolaylık sağlayacak.

İlçe Halkından Tam Not

Açılış günü alışverişe gelen vatandaşlar, yeni pazar alanından oldukça memnun kaldıklarını belirttiler. Hem alışveriş yapmanın daha keyifli hale geldiğini hem de pazar yerinin daha düzenli ve temiz olduğunu ifade eden ilçe sakinleri, Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Arnavutköy Belediyesi, ilçede yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerine devam edeceğini ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak için çalışacaklarını belirtti.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?