

Arnavutköy Belediyesi, Devlet Hastanesi’nin otopark yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Arnavutköy Devlet Hastanesi otoparkı uzun süredir çamur, toz ve toprak sorunuyla mücadele ediyordu. Bu durum vatandaşların sağlığını olumsuz etkiliyor, park sorunu oluşmasına neden oluyordu. Arnavutköy Belediyesi, kendi yetki ve sorumluluk alanı içerisinde yer almayan hastane otoparkını, vatandaşların sağlığını da göz önünde bulundurarak yenileme çalışmalarına başlamıştı.
Belediye ekipleri, otopark alanında yapmış oldukları çevre düzenlemelerinin ardından asfaltlama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alana toplamda 3 bin ton asfalt dökülmesi planlanıyor. Bu kapsamlı çalışma ile otoparkın daha kullanışlı ve düzenli bir hale getirilmesi hedefleniyor.
Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hastalar ve ziyaretçiler, park sorunu yaşamadan sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler. Yenilenen otopark sayesinde hastaneye erişimde yaşanan zorluklar en aza indirecek ve sağlık hizmetlerine ulaşım daha kolay hale gelecek.
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, yapılan çalışmalarla ilgili olarak "Hastane otoparkındaki sorunları çözmek için gereken adımları atmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yenilenen otopark, hastalarımızın ve ziyaretçilerimizin sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştıracak ve daha güvenli bir ortam sunacak." dedi.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.