

Arnavutköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları’ndan farklı branşlarda eğitim veriliyor.
Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları, her yıl farklı branşlarda eğitim vermek amacıyla düzenleniyor. Bu etkinlikler, gençlerin ve çocukların hem spor yapma alışkanlığı kazanmalarına hem de eğlenceli bir yaz tatili geçirmelerine olanak tanıyor.
4-16 yaş arası çocuklara yaş grubuna uygun branşlarda eğitim veriliyor. Bu branşlar arasında futbol, voleybol, basketbol, yüzme, karate, cimnastik, güreş, okçuluk, futsal ve kickboks gibi spor branşları bulunuyor. Her yıl binlerce öğrencinin katıldığı etkinlikler, alanında uzman eğitmenler gözetimde gerçekleştiriliyor.
Yaz Spor Okulları, Arnavutköy’deki modern tesislerde gerçekleştiriliyor. Arnavutköy Kapalı Spor Salonu, Bolluca Sabri Akın Spor Salonu, Hadımköy Kapalı Spor Salonu, Vadipark ve Hadımköy Halı Saha, Durusu Stadı, Arnavutköy ve Hadımköy Yüzme Havuzu ile Ömerli İBB Evliya Çelebi Spor Salonu etkinliklerin düzenlediği alanlar arasında bulunuyor.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.