

Ücretsiz eğitimler, bire bir mentorluk ve takım çalışması fırsatıyla Oyun Geliştirme Kampı başvuruları başladı.
Arnavutköy Belediyesi Bilişim Akademisi, dijital oyun dünyasında yer almak isteyen gençlere benzersiz bir fırsat sunuyor. Oyun Geliştirme Kampı ile ücretsiz eğitimler, bire bir mentorluk ve kamp sürecinin sonunda oyun geliştirme imkânlarıyla katılımcılara yeni fırsatların kapısı açıyor.
Kamp süreci, 80 saat online eğitimlerle başlıyor. Katılımcılar, oyun tasarımı ve geliştirme konularında, Unity, Unreal, Blander, 3D Modelleme, 2D Modelleme, UI-UX Tasarımı, NFT ve Metaverse gibi alanlarda tam kapsamlı eğitim alacak. Alanında uzman isimler tarafından verilecek eğitimler, katılımcıların dijital oyun dünyasında ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlayacak.
Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan katılımcılar, fiziksel olarak gerçekleşecek olan 5 günlük Oyun Geliştirme Kampı'na katılma hakkı elde edecekler. Kamp, oyun geliştirme tutkunlarına önemli bir deneyim ve öğrenme platformu sunarken, aynı zamanda sektörde yeni kariyer fırsatlarının kapılarını aralayacak.
Oyun Geliştirme Kampı başvuruları 25 Haziran tarihine kadar devam edecek. Detaylı bilgi almak için www.arnavutkoyoyunkampi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.