

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi ile Arnavutköylü kadınlara madde bağımlılığı hakkında eğitim verildi.
İçişleri Bakanlığının 81 ilde, uyuşturucu ile mücadele ve bilinçlendirme faaliyetlerini içeren “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi ile bilgilendirme semineri, Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Eğitime Arnavutköylü kadınlar katıldı.
Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen eğitim ile katılımcılara proje kapsamında bilgilendirme yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden polis memuru Kubilay Avcı tarafından verilen eğitimde; annelere çocukları ile ilgilenmeleri, çocukların davranışlarındaki değişimleri gözlemlemeleri ve arkadaş çevrelerini tanımaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Eğitim sonunda çağımızın en öneli sorunlarından biri olan uyuşturucu bağımlılığı hakkında soru-cevap şeklinde bilgiler aktarıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından çocuklarda ve gençlerde uyuşturucu kullanımının önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen proje ile aile içi iletişim, çocuk iletişimi, bağımlılıkla çözüm yolları ve önerileri gibi konularda; anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.