

Arnavutköy Belediyesi, İmrahor Mahallesi’nde altyapı çalışması biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.
Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama işlemlerine devam ediyor. Son olarak İmrahor Mahallesi’nde başlatılan asfalt serimi ve kaldırım çalışması ile sokaklar yeni görünümüne kavuştu.
Kaldırım ve asfalt Çalışması Sona Erdi
Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla İmrahor Mahallesi’nde bulunan Abdullah Gül Caddesi’ndeki asfaltlama ve kaldırım çalışmaları tamamlandı.
Arnavutköy Belediyesi sorumluluğunda olan 1000 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki caddenin asfaltlama çalışmasının ilk etap çalışması geçtiğimiz ay tamamlandı. İkinci etap çalışmasında ise yol kenarı kaldırım çalışması ve ikinci kat asfalt çalışması yapıldı. Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenilenen cadde, vatandaşların kullanımına açıldı.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.