

Arnavutköy Belediyesi, kurban kesim alanında yaptığı çalışma ile hem besicilerden hem de kurban alıcılarından tam not aldı.
Kurban Satış Alanında yapılan çalışmalar ile sorunsuz satış ve kesim geçirilmesini sağlayan Arnavutköy Belediyesi, vatandaşların memnuniyetini aldı. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla hazırlıklarını tamamlayan Arnavutköy Belediyesi, bayram günü ise alanda aldığı önlemlerle de vatandaşlara kolaylık sağladı.
Otopark alanlarında parklanmanın sağlanması, girişlerde yapılan yönlendirmeler, vatandaşlara yapılan ikramlar ve bekleme alanlarıyla vatandaşlar, kesim öncesi Arnavutköy Belediyesi tarafından ağırlandı. Sağlık ekiplerinin hazır da beklemesiyle de yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçildi.
Kurban kesim sırası gelen vatandaşlar ise kesim yapılan alana gelerek, islami usullere uygun bir şekilde kesilen kurbanlıklarını hızlı bir şekilde aldı. Sorunsuz bir şekilde kurban satışlarını tamamlayan ve kurban ibadetlerini yapan vatandaşlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya teşekkür etti.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.