

Arnavutköy Belediyesi, kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber mesire alanlarının temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.
Covid-19 salgınının başlamasıyla kapalı kalan İmrahor Mesire Alanı, kademeli normalleşme sürecine geçilmesiyle beraber yeniden hizmete alındı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanlardan biri olan Arnavutköy Belediyesi İmrahor Mesire alanı, tüm güzellikleri ile vatandaşları yeniden ağırlamaya hazır hale getirildi.
Pandemi Önlemleri Alındı
Covid-19 tedbirleri kapsamında tüm önlemlerin alındığı alan Arnavutköy Belediyesi ekiplerince temizlenerek, vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi. Uzun ara kapalı kalan alanda yabani otlar kesildi. Alan içerisinde bulunan yol tamamen yıkanarak, temizlendi. İmrahor Mesire alanı içerisinde bulunan, banklar, mescit ve tuvaletler pandemi önlemleri kapsamında dezenfekte edildi.
Yarı Kapasitede Hizmet Verecek
Vatandaşları ağırlamaya başlayan İmrahor Mesire Alanı pandemi kuralları çerçevesinde hizmet verecek. 10.00 ile 16.00 saatleri arasında araç giriş çıkışının yapılacağa alanda vatandaşlar 20.30’a kadar alanda kalabilecek.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.