

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Bir Tablet de Benden Olsun” kampanyası kapsamında, tabletler öğrencileri ile buluşmaya başladı.
Covid-19 salgını nedeniyle geçilen uzaktan eğitim sisteminde Millî Eğitim Bakanlığı EBA uzaktan eğitim programına tableti olmadığı için katılamayan öğrencilere; Arnavutköy Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile alınan tabletler teslim edilmeye başlandı.
Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonu ile başlatılan kampanya da elde edilen tabletler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Kültür İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından imza karşılığı teslim ediliyor. “Bir Tablet de Benden Olsun” kampanya kapsamında Arnavutköy Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğiyle elde edilen tabletlerin tamamı ise Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen, ihtiyaç sahibi öğrencilere kısa sürede ulaştırılacak.
“Uzaktan Eğitime Destek Sağlıyoruz”
“Bir Tablet de Benden Olsun” kampanyası kapsamında tabletlerin öğrencilere ulaştırıldığını belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Uzaktan eğitimde zorluk yaşayan öğrencilerimize destek olmak için “Bir tablet de benden olsun” diyerek başlattığımız; belediyemizin imkânları ve hayırseverlerin katkılarıyla sağladığımız tabletleri, çocuklarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Hayırda yarışa sizleri de bekliyoruz” dedi.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.