

Arnavutköy Belediyesi tarafından Boğazköy ve Mavigöl Mahallelerine yapılan iki yeni parkın yapımı tamamlandı.
Arnavutköy Belediyesi mahallelerde yaptığı çalışmalarla hem çocukları hem ailelerini sevindiriyor. Bu kapsamda Boğazköy ve Mavigöl Mahallelerine yetişkinler için aktivite ve dinlenme mekanı, çocuklar için de oyun alanı ihtiyacının karşılanması için yeni parklar yapıldı. Çocukların oyun oynayarak, hem zihinsel hem de fizyolojik gelişimlerini sağlıklı olarak geliştirebilmeleri için yapılan parklarda, minikler bir arada hareketli zamanlar geçirecek, bu sayede hem kas gelişimlerini sağlayacak hem de sosyalleşmeyi ve paylaşımı öğrenecekler.
Boğazköy Mahallesi Parkı
3 bin 62 metrekare alana sahip olan Boğazköy Mahallesi Park Alanı’nın içerisinde; meydan, futbol sahası, çocuk oyun alanı, 3 adet pergola, 6 adet piknik masası ve 7 adet bank yer almaktadır. Parkın çoğu alanı sert zeminden oluşmaktadır.
Mavigöl Mahallesi 23 Nisan Egemenlik Parkı
2 bin 434 metrekare alana sahip olan Mavigöl Mahallesi 23 Nisan Egemenlik Parkı’nın içerisinde; çocuk oyun alanı, modüler saha, fitness alanı, büfe, 1 adet ağaç altı oturma, 5 adet çatılı piknik masası ve 8 adet bank yer almaktadır. Ayrıca park alanının içinde muhtarlık binası da yer almaktadır. Parkın yaklaşık olarak yüzde 50’si yeşil alandan yüzde 50’si de sert zeminden oluşmaktadır.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.