Vatandaşlarımızın Taleplerini Yerinde Dinleyerek Çözümler Üretiyoruz

23 Ekim 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği saha ziyaretleriyle vatandaşların taleplerini doğrudan alarak, çözüm odaklı yaklaşımlar geliştiriyor. Ziyaretler sırasında elde edilen geri bildirimler, belediye hizmetlerinin daha etkin ve hizmet kalitesine katkı sağlayan önemli veriler olarak değerlendiriliyor.

Ekipler, ziyaretlerde vatandaşlarla birebir temas kurarak ilçedeki ihtiyaçları yerinde tespit ediyor ve bu doğrultuda çözüm sürecini hızlandırıyor. Alınan geri bildirimler, hizmet kalitesini yükseltecek ve vatandaşların beklentilerini karşılayacak projelerin planlanmasında önemli bir rol oynuyor.

Ziyaretler boyunca vatandaş memnuniyetine öncelik verilirken, beklentilere uygun projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Sosyal HABERLERİ