Hadımköy Sosyal Tesislerinde Açılış Heyecanı

21 Ekim 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Sosyal Tesisleri, yakın zamanda vatandaşlarımıza kapılarını açacak. Modern tasarımı ve geniş olanaklarıyla öne çıkan tesis, ilçe sakinlerine sosyal ve kültürel açıdan dinlendirici bir ortam sunmayı hedefliyor.

Arnavutköy Kahvecisi ile Nezih Buluşma Noktası

Tesisin içinde yer alan Arnavutköy Kahvecisi, özenle hazırlanan kahve ve içecek çeşitleriyle ziyaretçilere huzurlu bir atmosferde keyifli anlar yaşatacak. Restoran bölümü ise zengin menüsüyle kaliteli bir gastronomi deneyimi sunarak bölgenin cazibe merkezlerinden biri olacak.

Hadımköy Sosyal Tesisleri, yalnızca yetişkinlere değil, ailelere ve çocuklara da hitap edecek şekilde tasarlandı. Güvenli oyun alanları, çocukların eğlenmesine olanak tanırken, aileler rahat oturma alanlarında keyifli vakit geçirebilecek. Tesis, her yaştan ziyaretçiye huzurlu ve konforlu bir sosyal deneyim sunmayı amaçlıyor.

Yatırım HABERLERİ