Arnavutköy Belediyesi
‘’Her Mahallemizin Başarı Hikayesini Birlikte Yazacağız’’

‘’Her Mahallemizin Başarı Hikayesini Birlikte Yazacağız’’

19 Ekim 2024 Cumartesi

Arnavutköy Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarını bir araya getirdi. Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle 2015 yılından bu yana kutlanan Muhtarlar Günü, bu yıl da Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreniyle başladı.

Törenin ardından Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Garnizon Komutanı Selim Köse, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Gürek, Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Şenol ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Muhtarlara Tam Destek

Programda konuşan Başkan Candaroğlu, Arnavutköy Belediyesi’nin her zaman muhtarların yanında olduğunu belirterek, “Arnavutköy Belediyesi, kıymetli muhtarlarımızın evidir. Hizmetlerimizi sahaya yansıtırken, bu aidiyet duygusuyla hareket etmeliyiz. Geçtiğimiz günlerde Merkez Mahallesi’nde rahmetli muhtarımız Mehmet Okal’ın ismini verdiğimiz parkı açtık. Kendisi ilçemize büyük hizmetler yapmıştı. Sizler de mahallelerinizde bu tür önerilerle bize gelebilir, park ve tesislere mahallelerinizin değerli isimlerini verebilirsiniz. Bu konuda her zaman desteğe hazırız” dedi.

Muhtarların yerel yönetimlerdeki kilit rolüne vurgu yapılan programda, Başkan Candaroğlu, mahallelerin taleplerinin ve ihtiyaçlarının muhtarlar aracılığıyla daha hızlı çözüme kavuştuğunu belirtti. Program, muhtarların görüş ve taleplerinin alınmasıyla son buldu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?