Temizlik Seferberliği İstiklal Mahallesi’nde Devam Ediyor

15 Ekim 2024 Salı

Başkan Mustafa Candaroğlu’nun öncülüğünde başlatılan temizlik seferberliği, ilçe genelinde hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta ekiplerin adresi Boğazköy İstiklal Mahallesi oldu. Mahallede kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, sokaklardan parklara kadar tüm alanlarda yoğun bir mesai yaptı.

Temiz Çevre, Sağlıklı Gelecek

Arnavutköy Belediyesi’nin “Temiz Çevre, Sağlıklı Gelecek” sloganıyla başlattığı seferberlikte, hem cadde ve sokaklar hem de yeşil alanlar detaylı bir şekilde temizlendi. Mahalle genelinde yapılan mıntıka temizliği, çöp toplama ve yolların süpürülmesi gibi çalışmalar, çevre düzeninin korunmasına katkı sağladı.

Vatandaşlar da bu çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, ilçede bu tür hizmetlerin sürekli devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

Temizlik Çalışmaları Düzenli Olarak Sürüyor

Temizlik seferberliği, Arnavutköy’ün diğer mahallelerinde de düzenli olarak devam ediyor ve her hafta farklı bir mahallede kapsamlı çalışmalar yürütülüyor. Başkan Candaroğlu’nun öncülüğünde sürdürülen bu çalışmalar, Arnavutköy’ü daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi amaçlıyor.

Çevre HABERLERİ