Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Başkan Candaroğlu’nu Ziyaret Etti

10 Ekim 2024 Perşembe

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Candaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeler ve istihdam politikaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Sanayi ve İstihdam İçin Önemli Toplantı

Bakan Işıkhan ve Başkan Candaroğlu, ziyaretin ardından HASİAD (Hadımköy Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) ve ARSİAD (Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği) üyelerinin katılımıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda, ilçemizin sanayi sektöründeki gelişimi ve istihdam olanaklarının artırılmasına yönelik fikirler tartışıldı.

Fabrikalar Ziyaret Edildi

Toplantının ardından Bakan Işıkhan ve Başkan Candaroğlu, ilçemizdeki sanayi bölgelerinde bulunan fabrikaları ziyaret etti. Üretim süreçlerini yerinde inceleyen heyet, çalışanlarla sohbet edip işverenlerin taleplerini dinledi. Bu ziyaret, sektördeki gelişim ihtiyaçlarını daha yakından görme fırsatı sundu.

Başkan Mustafa Candaroğlu, ilçemizin her alanda büyümesi için çalışmaların süreceğini vurguladı. Bakan Işıkhan’ın ziyaretinin, Arnavutköy’ün istihdam ve ekonomik gelişimi açısından önemli bir adım olduğu belirtildi.