Hadımköy Kapalı Otoparkı’nda Hızlı Geçiş Sistemi Dönemi Başladı

10 Ekim 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, ilçede teknolojik altyapı çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Hadımköy Kapalı Otoparkı’nda hızlı geçiş sistemi uygulamasını başlattı. Vatandaşların otopark hizmetlerinden daha hızlı ve verimli bir şekilde faydalanmalarını amaçlayan bu sistem, haftanın 7 günü, 24 saat boyunca kesintisiz kullanım imkânı sunuyor.

Yeni uygulama ile birlikte, otoparkta nakit ve kredi kartı yerine dijital ödeme sistemi kullanılacak. Bu sayede, ödeme süreci hızlandırılarak, kullanıcıların bekleme süreleri en aza indirilecek.

Çevre Dostu Altyapı: Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Hadımköy Kapalı Otoparkı, sadece hızlı geçiş sistemiyle değil, aynı zamanda çevre dostu teknolojilerle de dikkat çekiyor. Otopark içerisinde yer alan elektrikli araç şarj istasyonu, elektrikli araç sahiplerine hızlı ve kesintisiz bir şarj hizmeti sunuyor. Bu altyapı, sürdürülebilir ve çevre dostu ulaşım seçeneklerini teşvik etmek amacıyla hayata geçirildi.

Arnavutköy’de Modern Otopark Hizmeti

Arnavutköy Belediyesi, ilçedeki yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern hizmetler sunmak adına Hadımköy Kapalı Otoparkı’ndaki bu teknolojik yeniliklerle otopark hizmetlerini dijitalleştiriyor. Bu adımla birlikte, otopark kullanımında yaşanabilecek yoğunlukların önüne geçilmesi ve vatandaşların zamandan tasarruf etmesi amaçlanıyor.

Yatırım HABERLERİ