Arnavutköy Belediyesi
Camiler ve Din Görevlileri İçin Anlamlı Buluşma

Camiler ve Din Görevlileri İçin Anlamlı Buluşma

08 Ekim 2024 Salı

Arnavutköy Belediyesi, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Nuri Pakdil Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da akşam yemeği programı düzenledi. Programa, Başkan Mustafa Candaroğlu, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Gürek, Arnavutköy İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Etkinlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti, akşam yemeği ikramı ve protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

“Toplumun Manevi Yol Göstericilerisiniz”

Programda bir konuşma yapan Başkan Mustafa Candaroğlu, din görevlilerinin topluma manevi rehberlik etme konusundaki önemine vurgu yaptı. Candaroğlu, “Gönlünü bu kutlu davaya adamış camilerimize, Kur’an kurslarımıza ve her alanda insanlarımızın manevi yolculuğuna ışık tutan siz değerli din görevlilerimizi tebrik ediyorum. Her birinize şükranlarımı sunuyorum. Sizler, toplumumuzun manevi huzurunu sağlama noktasında çok önemli bir rol üstleniyorsunuz. Belediye olarak her zaman yanınızda olacak ve sizlere destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Program, Başkan Candaroğlu ve protokol üyelerinin din görevlilerine hediye takdim etmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?