Mahalle Muhtarlarımızla Güçlü İş birliği

07 Ekim 2024 Pazartesi

Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz, mahalle muhtarlarımızı düzenli olarak ziyaret ederek vatandaşlardan gelen istek ve talepleri yerinde dinliyor. Yapılan bu ziyaretlerde tespit edilen sorunlar ve istekler ilgili belediye birimleriyle koordinasyon içinde en hızlı şekilde çözüme kavuşturuluyor.

Muhtarlarla Etkin İletişim

Ziyaretler kapsamında, mahallelerdeki altyapı sorunlarından sosyal hizmet taleplerine kadar geniş bir yelpazede gelen istekler raporlanarak gerekli çalışmalar hızla başlatılıyor. Belediyemiz, muhtarlarla kurduğu güçlü iş birliği sayesinde mahallelerin ihtiyaçlarına hızlı müdahale ederek kalıcı çözümler sunmaya devam ediyor.

Mahalle İhtiyaçlarına Hızlı Çözümler

Belediyemiz, vatandaşlarımızdan gelen talepleri öncelik sırasına göre değerlendirerek ilgili birimlere yönlendiriyor. Muhtarlarımızdan alınan geri bildirimler doğrultusunda mahallelerimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.