Arnavutköy Belediyesi
Nanbudo Dünya Şampiyonları Arnavutköy’de

Nanbudo Dünya Şampiyonları Arnavutköy’de

07 Ekim 2024 Pazartesi

Hadımköy Kapalı Spor Salonu, dünya çapında büyük ilgi gören Nanbudo Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Arnavutköy Belediyesi’nin katkılarıyla Şehit Mustafa Özel anısına düzenlenen organizasyon, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların yanı sıra, dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıları bir araya getirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların buluştuğu bu prestijli etkinlik, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Dünya’nın dört bir yanından gelen geniş katılımcı kitlesi, Hadımköy Kapalı Spor Salonu’nda kıyasıya mücadele etti. Her yaştan sporcunun katıldığı müsabakalarda, sporcular fiziksel ve zihinsel becerilerini sergileyerek izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı.

Şampiyonada Türkiye’yi temsil eden sporcular da dikkat çekici başarılar elde etti. Üçüncü olan Kemal Acer, “Uluslararası Nanbudo Dünya Şampiyonası’nda üçüncü oldum. Ülkemi böyle prestijli bir organizasyonda temsil etmekten gurur duyuyorum. Arnavutköy Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim,” dedi.

Uluslararası düzeyde büyük rekabetin yaşandığı şampiyonada, İsveç ekibi gösterdiği üstün performansla birincilik elde etti. İsveçli sporcular, bireysel ve takım müsabakalarında sergiledikleri başarılı performansla şampiyonluk kupasını kazandı.

Spor HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?