Arnavutköy’de Asfaltlama ve Prestij Cadde Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

02 Ekim 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama ve prestij cadde çalışmaları, ilçenin dört bir yanında hız kesmeden devam ediyor. Altyapının güçlendirilmesi ve yolların modernize edilmesi amacıyla yürütülen bu projeler, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, hem yayaların hem de sürücülerin güvenliği ve konforu ön planda tutuluyor.

Prestij Cadde Projeleri İlçeye Estetik Bir Katkı Sağlıyor

Prestij cadde çalışmaları, Arnavutköy’ün en işlek caddelerini modern bir görünüme kavuşturuyor. Necip Fazıl Caddesi, Yavuz Selim Caddesi, Selçuklu Caddesi, Kızılerik Sokak ve Lise Sokak’ta düzenlemeler tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu. Bu projeler kapsamında caddelere modern yürüyüş yolları, peyzaj düzenlemeleri ve yeni aydınlatma sistemleri kazandırıldı. İlçeye estetik bir dokunuş getiren bu düzenlemeler, sosyal yaşamı da canlandırmayı hedefliyor.

50.000 Ton Asfaltla Yollar Yenilendi

Asfaltlama çalışmaları kapsamında Arnavutköy genelinde 50.000 ton asfalt dökülerek yıpranmış ve eskiyen yollar yenilendi. Bu çalışmalar, yolları hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu bir hale getirdi. İlçe genelinde trafik akışını daha rahatlatmayı amaçlayan bu yenileme çalışmaları, aynı zamanda altyapının uzun vadeli dayanıklılığını da güçlendirdi.