Arnavutköy Belediyesi
Çınarlarımızın Yanındayız

Çınarlarımızın Yanındayız

01 Ekim 2024 Salı

Arnavutköy Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinliklerle ilçedeki yaşlı vatandaşlarımızı unutmadı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli tarafından ilçede yaşayan yaşlı vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi. Bu ziyaretler sırasında yaşlılarımızla samimi sohbetler gerçekleştirilerek onların talepleri ve ihtiyaçları dinlendi. Belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılırken, büyüklerimizin hayat kalitesini artıracak çalışmalara dair görüşler paylaşıldı. Evlerinde ziyaret edilen yaşlı vatandaşlarımız, kendilerine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

‘’Yaşlılarımızın mutluluğu bizim en büyük önceliğimizdir’’

Ziyaretlerin ardından, Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) binasında düzenlenen yemek programında, Başkan Mustafa Candaroğlu da yaşlılarımızla bir araya geldi. Başkan Candaroğlu, konuşmasında, “Büyüklerimizin yüzündeki tebessüm, bizim için en büyük enerji kaynağıdır. Onların mutluluğu, bizim için daima önceliklidir,” diyerek yaşlıların toplumun en değerli varlıkları olduğunu bir kez daha vurguladı. “Yaşlılarımız, bizlere geçmişten miras kalan en büyük hazinemizdir. Onların tecrübeleri, geçmişle geleceği bağlayan köprülerdir. Arnavutköy Belediyesi olarak, büyüklerimizin yüzünde tebessüm olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Çınarlarımız Gönüllerince Eğlendi

Program, yaşlılarımız için düzenlenen eğlenceyle devam etti. Günün anlamına özel olarak hazırlanan etkinliklerde, çınarlarımız gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Müzik ve çeşitli gösteriler eşliğinde keyifli anlar yaşanırken, Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programında da yaşlılarımız, hem sohbet ederek güzel vakit geçirdi hem de lezzetli ikramların tadını çıkardı. Etkinlik sonunda yaşlılarımız, bu özel günde kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?