

Arnavutköy Belediyesi, Dünya Kahve Günü’nü ilçenin farklı meydanlarında kurduğu kahve stantlarıyla kutladı. Arnavutköy Kahvecisi’nin yakında hizmete girecek lezzetleri, sabah 06.30’dan akşam 21.00’e kadar süren etkinlikle vatandaşlara ücretsiz olarak sunuldu. Etkinliğin en özel anlarından biri ise Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun katılarak, vatandaşlara elleriyle kahve ikram etmesi oldu. Başkan Candaroğlu, sıcak kahveleri ikram ederken vatandaşlarla sohbet etti ve etkinliğe renk kattı.
“Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır, yıllarca hatrı sürmesi dileğiyle”
Düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Mustafa Candaroğlu, “Bu güzel günde Arnavutköy Belediyemizin iştiraki olan Arnavutköy Kahvesi’nin kurmuş olduğu bir stanttayız. Meydanımızda, metro çıkışlarında ve Arnavutköy’ün bir çok noktasında vatandaşımıza ücretsiz kahve dağıtımı yapıyoruz. Kısa süre içerisinde Arnavutköy Kahvecisi, Arnavutköy’de bir çok noktada şubeleriyle vatandaşımıza hizmet verecek. Bugün deneyimliyoruz ve vatandaşlarımızdan aldığımız önemli tepkilerimiz var bizler için önemli. Vatandaşlarımızın beraber olabildikleri alanları oluşturacağız. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır, yıllarca hatrı sürmesi dileğiyle diyorum. Arnavutköy Kahvecisi bütün şubelerinde aynı damak tadında kahvelerini sunacak ve kahve yanında bir çok ürün uygun fiyata vatandaşımıza sunulacak.” şeklinde konuştu.
Başkan Candaroğlu’nun katılımı ve kahve ikramı vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılanlar, kahvelerini alıp güzel havanın tadını çıkarırken sosyal etkileşim ve birliktelik duygusunu doyasıya yaşadı.
Kahve standında Başkan Candaroğlu’ndan kahvesini alan Eyüp Menteş, “Çok harika bir uygulama olmuş. İnsanlar kahvelerin tadına bakarak deneyimliyor. Bizim milletimiz Dünya Kültürü’nde kahve olarak önde. Genel olarak kahve güzel bir şey şimdi içtiğimiz zaman saatlerce dinç tutuyor. Dünya Kahve Günü nedeniyle tüm Dünyaya güzellikler dilerim.” İfadelerini kullandı.
Arnavutköy Kahvecisi Altı Farklı Noktada Hizmet Verecek
Arnavutköy Kahvecisi, yakında Karaburun, Arnavutköy merkez ve Hadımköy şubeleri başta olmak üzere altı farklı noktada hizmet vermeye başlayacak. Bu yeni şubelerde vatandaşlara, uygun fiyatlarla kahve ve çeşitli ürünler sunulacak.
Arnavutköy’de Kahve Keyfi
Etkinlik boyunca Arnavutköy halkı, meydanlarda kurulan standlardan ücretsiz kahvelerini alıp, keyifli vakit geçirdi. Dünya Kahve Günü, Arnavutköy’de sıcak bir kahve ve unutulmaz anılarla kutlandı. Başkan Candaroğlu’nun bizzat katılarak vatandaşlarla bir araya geldiği etkinlik, ilçede büyük beğeni topladı.
Mustafa Candaroğlu, 5 Aralık 1984 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de doğdu. İlköğrenimini 1996 yılında Boğazköy İlkokulu'nda tamamladıktan sonra, 1999'da Asfa Ortaokulu'ndan ve 2002'de Sultan Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık alanında tamamladı.
Askerlik hizmetini Kayseri Bölge Jandarma Komutanlığı'nda tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimini İbni Haldun Üniversitesi Eğitim Kurumları İşletmeciliği dalında tamamladı.
Sosyal sorumluluk projelerinde etkin bir rol üstlenen Candaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldı. Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkan Yardımcılığı, Arnavutköy Spor Kulübü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurullarında yer aldı.
Siyasete olan ilgisi genç yaşlarında başlayan Candaroğlu, 2004 yılında Kıbrıs ÜNİAK Yönetim Kurulu'nda görev aldı. 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında siyasete aktif olarak giriş yaptı.
Arnavutköy'ün ilçe statüsü kazanmasıyla birlikte, İlçe Kongrelerinde sırasıyla Ana Kademe İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği (2009), Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), AR-GE ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı (2013) gibi görevlerde bulundu. 2018 ve 2020 yıllarında yapılan kongrelerde İlçe Başkanı seçilen Candaroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Arnavutköy'de doğup büyüyen Mustafa Candaroğlu iş hayatında uzun süre aile şirketinde İç Mimar olarak görev aldıktan sonra, 2019 yılında kurucusu olduğu bir eğitim kurumunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Candaroğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.