Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Balık Sezonu Bereketi

Arnavutköy’de Balık Sezonu Bereketi

25 Eylül 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, balık sezonunun açılmasıyla birlikte sosyal destek çalışmalarına hız kazandırdı. Başkan Mustafa Candaroğlu’nun öncülüğünde, ilçenin farklı noktalarında tonlarca taze balık, vatandaşlarla ücretsiz olarak buluşturulmaya devam ediyor.

Bu yıl, Arnavutköy Merkez Camii önü, Hadımköy Orhangazi Camii önü ve Anadolu Mahallesi’nde gerçekleştirilen dağıtımlarda belediye ekipleri, yoğun ilgi gören etkinliklerde titizlikle çalışarak balıkları sorunsuz bir şekilde vatandaşa ulaştırdı. Üç farklı noktada düzenlenen dağıtımlar, büyük katılımla gerçekleşti.

Vatandaşlar Memnuniyetini Dile Getirdi

Belediyenin gerçekleştirdiği ücretsiz balık dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, "Mustafa Candaroğlu Başkan olduğundan beri halkın içinde olduğu için ona çok teşekkür ediyoruz. Bu istikrarla bu sevinçle bu mutlulukla devam ederse Arnavutköy çok güzel yerlere gelecek " dedi.

Bir diğer mahalle sakini ise, " Belediyemizin sunduğu bu hizmet sayesinde evimize taze ve kaliteli balık götürebiliyoruz. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Yapılan bu dağıtımların, ilçenin sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak süreceği belirtilirken, balık sezonu boyunca farklı mahallelerde de devam edeceği bildirildi.

Sosyal HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?