Başkan Candaroğlu Dünya Çevre Günü’nde Temizlik Seferberliği’nin Startını verdi

20 Eylül 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan temizlik seferberliği, Bolluca Mavigöl Mahallesi’nden başladı. Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu’nun liderliğinde gerçekleştirilen bu temizlik çalışmasına mahalle sakinleri ve çocuklar da katıldı.

Arnavutköy Belediyesi’nin başlattığı temizlik seferberliği, Mavigöl Mahallesi’nde geniş katılımla hayata geçirildi. Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, vatandaşlar ve çocuklarla birlikte mahallede temizlik çalışması yaparak çevre bilincine dikkat çekti. Çocukların aktif rol aldığı bu etkinlik, temiz ve yaşanabilir bir çevre için dayanışmanın önemini ortaya koydu.

Çocuklar ve Vatandaşlar El Ele Verdi

Belediye ekiplerinin yürüttüğü kapsamlı temizliğe, Başkan Candaroğlu ve mahalle sakinleri de katıldı. Çocuklar, ellerine eldiven takıp çöp torbalarıyla çevre temizliğine destek verirken, aileleriyle birlikte etkinliğe katılan mahalle sakinleri de bu çalışmalara katkı sundu. Etkinlik sırasında parklar, sokaklar ve yeşil alanlar titizlikle temizlendi.

Başkan Candaroğlu: “Temiz Çevre Hepimizin Sorumluluğu”

Başkan Mustafa Candaroğlu, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada çevre temizliğinin ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizdi. Candaroğlu, “Bugün burada çocuklarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte temizlik çalışması yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu seferberliği ilçemizin her mahallesine taşıyarak temiz bir Arnavutköy için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Temizlik seferberliği, Arnavutköy genelinde çevre bilincinin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak, diğer mahallelerde de devam edecek.

Çevre HABERLERİ