Arnavutköy'de Mevlid Kandili Bereketi

15 Eylül 2024 Pazar

Arnavutköy Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla ilçedeki camilerde yatsı namazının ardından kandil simidi dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan bu etkinlik, manevi atmosferin ilçede en güzel şekilde yaşanmasına vesile oldu.

Belediye ekipleri, yatsı namazı sonrası camilerde cemaatle buluşarak kandil simitlerini ikram etti. Vatandaşlar, bu anlamlı geceyi daha da özel kılan bu nazik jestten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Mevlid Kandili'nin maneviyatını ilçe genelinde hissedilir kılan bu etkinlik, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine katkıda bulundu.

Bu özel gecede, Arnavutköy'ün dört bir yanında düzenlenen kandil simidi dağıtımı ile hem gençler hem de yaşlılar camilerde bir araya geldi. Belediye, bu geleneksel uygulamayla Mevlid Kandili'nin ruhunu tüm ilçe halkıyla paylaşarak, Arnavutköy'ün manevi dokusuna katkıda bulundu. İlçe halkı, bu güzel geceyi birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, Arnavutköy Belediyesi'nin bu anlamlı etkinliği vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Sosyal HABERLERİ