Başkan Candaroğlu'ndan Üniversite Öğrencilerine Müjde

15 Eylül 2024 Pazar

Arnavutköy Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik burs desteğini bu yıl da sürdürüyor. Başkan Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy'de ikamet eden ve üniversite eğitimi gören öğrencilere sağlanan bursun bu yıl da devam edeceğini müjdeledi. Öğrencilerin eğitim hayatlarındaki maddi zorlukları hafifletmeyi amaçlayan bu destek, onların akademik başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler, başvuru şartları ve gerekli belgeler hakkında detaylı bilgilere belediyenin resmi internet sitesi (https://www.arnavutkoy.bel.tr/duyurular/universite-ogrencilerine-egitim-destegi) üzerinden ulaşabilecekler. Başvurular, gerekli belgelerle birlikte Arnavutköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak. Bu süreçte öğrencilerin başvuru sırasında talep edilen belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeleri önem taşıyor.

Başkan Mustafa Candaroğlu, yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin eğitimi, toplumumuzun geleceği açısından büyük önem taşıyor. Onların eğitim yolculuğunda karşılaştıkları zorlukları en aza indirmek ve onlara destek olmak bizim en öncelikli görevlerimizden biri” diyerek, bu yıl da öğrencilerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Arnavutköy Belediyesi, eğitim yatırımları ve gençlere sunduğu imkanlarla dikkat çekerken, bu burs desteği ile gençlerin sosyal ve akademik hayatlarına katkı sağlamayı hedefliyor. Belediye, özellikle ailelerin ekonomik yükünü hafifletmek ve öğrencilere eğitim hayatlarında destek olmak amacıyla bu tür projelere önem veriyor. Bu yıl verilecek bursun, öğrencilerin motivasyonunu artırarak eğitimlerine daha fazla odaklanmalarına yardımcı olması bekleniyor.

Öğrencilerin yanı sıra ailelerin de büyük bir memnuniyetle karşıladığı bu burs desteği, Arnavutköy Belediyesi’nin eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak dikkat çekiyor. Burs başvurusu ve değerlendirme süreci ise, şeffaf ve adil bir şekilde yürütülecek.

Başkan Candaroğlu’nun öncülüğünde devam eden bu burs programı, Arnavutköy’deki gençlerin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerine destek olmayı sürdürecek. Belediye, eğitim alanındaki bu önemli katkılarıyla, gençlerin gelişimine ve başarısına destek olmayı öncelikli hedeflerinden biri olarak görmeye devam ediyor.

Eğitim HABERLERİ