Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’ün Turizm Stratejisi Otel İşletmecileriyle Değerlendirildi

Arnavutköy’ün Turizm Stratejisi Otel İşletmecileriyle Değerlendirildi

15 Eylül 2024 Pazar

Başkan Mustafa Candaroğlu’nun ev sahipliğinde, Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde "Otel İşletmecileri ile İstişare" toplantısı düzenlendi. Arnavutköy Kaymakamlığı ile birlikte gerçekleştirilen bu toplantıya, İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ilçedeki otel işletmecileri katıldı. Toplantıda, Arnavutköy’ün turistik destinasyonlarının tanıtılması ve ilçede konaklayan misafirlerin daha iyi ağırlanmasına yönelik konular ele alındı.

Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olan Arnavutköy, her yıl binlerce yerli ve yabancı misafiri ağırlıyor. İlçede konaklayan ya da transfer için kısa süreli olarak bulunan misafirlerin daha iyi ağırlanması ve konaklama deneyimlerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, Arnavutköy'ün doğal güzellikleri ve turistik destinasyonlarının daha etkin bir şekilde tanıtılması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Otel işletmecileri, misafirlerin konaklama deneyimini iyileştirecek önerilerini paylaşırken, Başkan Mustafa Candaroğlu da Arnavutköy'ün turizmde daha da gelişmesi için hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Candaroğlu, ilçenin sahip olduğu zenginlikleri daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda turizm sektöründeki işletmelerle iş birliği içinde çalışacaklarını ifade etti.

Toplantının sonunda, turizm sektörünün geleceği için iş birliği içinde hareket edilmesinin önemine vurgu yapıldı. Başkan Candaroğlu ve Kaymakam Hersanlıoğlu, ilçenin turizmdeki yükselişine katkı sunmak için otel işletmecileriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?