Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Seri Açılışlar Devam Ediyor; Bir Haftada 2 Park Hizmete Açıldı

Arnavutköy’de Seri Açılışlar Devam Ediyor; Bir Haftada 2 Park Hizmete Açıldı

13 Eylül 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi’nin doğaya ve çevreye duyarlı şehirleşme vizyonu çerçevesinde ilçeye kazandırdığı yeşil alan projeleri büyümeye devam ediyor. Özellikle çocukların ve ailelerin rahat vakit geçirebileceği, keyifli sosyal alanlar yaratma amacıyla hayata geçirilen Hadımköy İsmail Topuk Parkı ve Haraççı Ali Bağdiken Parkı, vatandaşların kullanımına açıldı.

Parkların açılış töreninde konuşan Başkan Mustafa Candaroğlu, ilçenin yeşil alan ihtiyacını karşılamak ve sosyal yaşamı zenginleştirmek için yürüttükleri projelerin önemine değindi. Candaroğlu, “Arnavutköy’ü yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla geliştirmeye devam ediyoruz. Bugün açılışını yaptığımız bu iki park, vatandaşlarımızın doğayla iç içe, güvenli ve keyifli vakit geçirebileceği alanlar olarak tasarlandı. Özellikle çocuklarımızın oyun oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin dinlenebileceği bu parklar, ilçemize yeni bir soluk getirecek.” dedi.

Her iki park da bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlandı. Çocuklar için oyun alanları, yetişkinler için yürüyüş yolları ve oturma alanlarıyla Haraççı Ali Bağdiken ve Hadımköy İsmail Topuk Parkı, herkesin faydalanabileceği huzurlu ve güvenli bir ortam sunuyor. Açılış törenlerine katılan vatandaşlar, yeni parkları büyük bir ilgiyle karşıladı ve memnuniyetlerini dile getirdi.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?