Başkan Candaroğlu’ndan Eğitime Büyük Destek

13 Eylül 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, ilçede eğitimin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım daha attı. İmrahor Mahallesi’ne yapılacak 32 derslikli okulun protokolü, İstanbul Valisi Davut Gül ve Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun katılımıyla imzalandı. Bu yeni eğitim kurumu, modern altyapısıyla bölgedeki çocukların eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek. Başkan Mustafa Candaroğlu’nun öncülüğünde hayata geçirilen bu proje, bölgedeki çocukların modern ve kaliteli bir eğitim alması için önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Belediyeden Eğitime Sürekli Destek

Arnavutköy Belediyesi, eğitim yatırımlarını sadece fiziksel yapılarla sınırlı tutmayarak, eğitim kalitesini yükseltmek adına pek çok projeye imza atıyor. Başkan Mustafa Candaroğlu, ilçede eğitimin her alanında gelişim sağlamak için çalıştıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın çağın gereklerine uygun bir şekilde yetişmesi bizim için büyük önem taşıyor. Eğitim kurumlarımızı bu vizyonla şekillendiriyor, çocuklarımızın her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz,” dedi. Belediye, bu doğrultuda okul yapımı, mevcut okulların iyileştirilmesi ve eğitimle ilgili sosyal projeler gibi birçok alanda aktif rol üstleniyor.

Başkan Candaroğlu, bu yeni okulun sadece öğrencilerin sayısal olarak daha fazla derslikte eğitim görmesine değil, aynı zamanda kaliteli bir eğitim almalarına da katkı sağlayacağını vurguladı. “Eğitim, toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biridir. Çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim görmeleri ve kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmeleri için belediye olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu anlayışla, ilçemize yeni okullar kazandırmaya ve eğitimle ilgili her türlü desteği vermeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Arnavutköy’de Eğitime Yatırım Devam Ediyor

İmrahor Mahallesi’ne yapılacak bu yeni okul, Arnavutköy’de eğitime yönelik yapılan yatırımların bir halkası olarak dikkat çekiyor. Belediye, sadece okul yapımıyla değil, aynı zamanda ilçede eğitim alanındaki diğer ihtiyaçları karşılayacak projeleri de hayata geçiriyor. Kütüphaneler, spor tesisleri ve öğrencilere yönelik kültürel etkinlikler de bu yatırımlar arasında yer alıyor. Belediye, eğitimde fırsatları artırmak için yaptığı bu çalışmalarla, bölgedeki çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunmayı amaçlıyor.

İlçeye kazandırılacak bu yeni eğitim kurumu, hem fiziksel olanakları hem de çağın gereksinimlerine uygun eğitim programları ile öğrencilerin eğitim hayatlarına önemli bir değer katacak.

Yatırım HABERLERİ